Kooiladders

Kooiladders

Kooiladders

Kooiladders worden niet alleen ingezet voor veilig werken op hoogte, maar ook als inspectieladder of vluchtroute. Foldam levert maatwerk staaloplossingen voor elke toepassing, afmeting en situatie. Van afsluitbare kooiconstructies voor publieke ruimten tot aan complete draagconstructies met bijbehorend rustbordes of uitstapbordes voor industriële toepassingen.

  • Totaaloplossing | Maatwerk kooiladders en complete draagconstructies voor velerlei toepassingen.
  • Veiligheid | Fabricage in onze eigen fabriek conform het Bouwbesluit.
  • Kwaliteit | CE-gecertificeerd conform de norm EN1090-1.
  • Inspecties | Alle ladders worden na montage gecontroleerd voor waarborging van goed mogelijk gebruik.

Afsluitbare kooiladders

Iedere situatie is anders en daarom levert Foldam maatwerk. In een openbare omgeving bijvoorbeeld moeten kooiconstructies vaak worden afgesloten voor publiek. Dan biedt een afsluitbare kooiladder uitkomst. Deze oplossing is aan de onderzijde voorzien van een deur, klep of luik om zo eenvoudig maar toch effectief ongewenste toegang te voorkomen.

Kooiladders met rustbordes

Is de hoogte van de ladder meer dan drie meter? Dan is een kooiladder in elk geval verplicht. Moet de ladder meer dan 10 meter overbruggen? Dan is een rustplatform met leuningwerk op iedere zes meter een vereiste. Het Foldam-team heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, produceren en monteren van maatwerk kooiladders met een rustbordes.

Kooiladders met uitstapbordes

Beschikt uw gebouw of object over meerdere verdiepingen of balkons? Dan kunt u kiezen voor een kooiladder met uitstapbordes. Deze constructie biedt niet alleen toegang tot het dak of hogere verdiepingen, maar kan ook worden ingezet als vluchtweg bij calamiteiten. Bekijk een project om een beeld te krijgen van de oplossingen die wij voor gerenommeerde opdrachtgevers hebben gerealiseerd.

Meer informatie


    Gerelateerde projecten

    Wat zijn uw wensen? Het Foldam-team bespreekt graag de mogelijkheden met u.