Trappenhuizen

Trappenhuizen

Trappenhuizen

Trappenhuizen worden veelal ingezet als primaire route voor verkeersbewegingen van personen en voor een goede vluchtroute. Daarom is het niet verwonderlijk dat aan trappen en trappenhuis speciale eisen worden gesteld. Foldam kijkt met een geoefend oog naar de vele aandachtsgebieden en beweeglogica binnen verschillende branches. Zo realiseren wij elk staalproject, groot of klein, met dezelfde passie. Dat vertaalt zich in veilige en efficiënte staaloplossingen voor woningcomplexen, commerciële gebouwen en industriële productiefaciliteiten.

  • Totaaloplossing | Maatwerk trappenhuizen met aanverwante constructie-elementen, inclusief conservering.
  • Veiligheid | Fabricage in onze eigen fabriek conform de geldende wet en regelgeving.
  • Kwaliteit | CE-gecertificeerd conform de norm EN1090-1.
  • Levertijd | Just-in-time levering en montage afgestemd op de bereikbaarheid

Realiseren van trappenhuizen tijdens productieprocessen

Staalprojecten in een industriële omgeving vragen veel aandacht voor veiligheids- en milieuaspecten. Of het nu gaat om het realiseren van een procesgebouw, inclusief leidingbruggen, trappenhuizen en bordessen of een kleiner staalproject als onderdeel van een groter geheel. Al onze medewerkers, van de engineerings- tot en met de montagefase, zijn doordrongen van een sterk veiligheidsbewustzijn en voeren projecten met de grootst mogelijke zorg uit.

Vluchtroute via trappenhuizen

Trappenhuizen zijn vaak de belangrijkste vluchtroute bij brand en andere calamiteiten. Daarom is het cruciaal dat elk trappenhuis voldoet aan de brandveiligheidseisen en regels om veilig te kunnen vluchten. Met het Foldam-team bouwt u op ervaring, deskundigheid en de juiste certificering van mens en materiaal. Daarnaast verzorgen wij voor u het volledige traject van ontwerp, sterkteberekeningen, fabricage tot aan de realisatie.

Bekijk een project om een idee te krijgen van de uitdagingen en oplossingen die wij voor verschillende opdrachtgevers hebben gerealiseerd.

Meer informatie


    Wat is uw bestaande situatie? Of het nu gaat om een staalproject in de woningbouw, utiliteitsbouw, of de industrie. Wij nemen graag de mogelijkheden voor maatwerk met u door.