Balkons

Balkons

Balkons

Bent u op zoek naar complete balkons die moeten voldoen aan specifieke eisen en wensen. Foldam levert maatwerk voor elke toepassing, afmeting en situatie. Van vrij-hangende balkons uit staal met houten dek tot aan combinaties met glas. Zo realiseerden wij de afgelopen jaren staaloplossingen voor nieuwbouw, renovatie en transformatie.

  • Totaaloplossing | Complete balkons op maat, inclusief leuningwerk, balustrades en conservering.
  • Duurzaam | Staal is oersterk, 100% recyclebaar en bijzonder geschikt voor een snelle bouw.
  • Kwaliteit | Hoogwaardige coating in een RAL-kleur naar keuze en CE-gecertificeerd conform de norm EN1090-1.

Specifieke eisen en voorschriften aan balkons

Elke toepassing heeft zo zijn specifieke eisen en voorschriften, maar één ding staat vast: balkonconstructies moeten voldoen aan de huidige wet en regelgeving om valgevaar te voorkomen. Foldam identificeert zich met uw wereld en denkt met u mee. Dat vertaalt zich in een oplossing die voldoet aan alle veiligheidsnormen. Zo dragen wij bij aan een veilige woon-, werk- en leefomgeving.

Veel keuzevrijheid in de uitvoering van balkons

Met staal kunt u eindeloos combineren. Het is maar net welke uitstraling en sfeer u wenst. Of het nu gaat om een combinatie met hout voor een natuurlijke sfeer of glas voor een luxe uitstraling en mooi uitzicht. Foldam ontwerpt en fabriceert veilige balkonconstructies met veel keuzevrijheid in de uitvoering.

Conserveren van balkons voor een lange levensduur

Foldam werkt samen met specialisten voor het conserveren van de stalen frames. Of het nu gaat om thermisch verzinken, poedercoaten of een combinatie van beide methoden. Wij staan garant voor het realiseren van hoogwaardig kwalitatief maatwerk en geven garanties af voor verschillende oppervlaktebehandelingen.

Bekijk een spraakmakend project.

Meer informatie


    Gerelateerde projecten

    We nemen graag met u de mogelijkheden voor maatwerk met u door.