Industrie

Staalconstructies voor de industrie

Industrie

Bent u op zoek naar staaloplossingen voor het realiseren van bedrijfshallen en industriepanden, of benodigde constructies voor in uw gebouwen? Foldam ontwerpt, produceert en monteert hoogwaardige staalconstructies voor de productie- en procesindustrie. Van hoofddraagconstructies voor industriële gebouwen, inclusief balustrades en bordessen tot aan constructie-elementen voor industriële productiefaciliteiten, zoals, machinefundaties en leidingbruggen.

  • Korte doorlooptijden | Efficiency gewaarborgd tijdens stops én draaiende productieprocessen.
  • Veiligheid | Strikte opvolging van procedures, werkafstemming en werkvergunningen.
  • Kwaliteit | CE-gecertificeerd conform de norm EN1090-1, uitvoeringsklasse 1 t/m 3.
  • Conservering | Speciale conservering geschikt voor de productie- en procesindustrie.

De complexiteit van staalconstructies in industriële omgevingen

Productie efficiency is naast veiligheid prioriteit nummer één in de industrie. Zo concentreren montage- en onderhoudswerkzaamheden zich niet alleen tijdens geplande stops, maar ook gedurende draaiende productieprocessen. Foldam realiseert complexe projecten onder hoge tijdsdruk in vaak moeilijk toegankelijke omgevingen.

Ons team is bekend met de ins en outs van een complex project in een omgeving met specifieke veiligheidseisen. We zijn ons bewust van de uitdagingen, de benodigde veiligheidsmaatregelen en kwaliteitseisen waar u mee te maken heeft. Zo zorgen wij ervoor dat alle constructie-elementen aan alle veiligheidsnormen en keurmerken voldoen.

Ondersteuningen voor machines en apparaten

Naast staalconstructies voor gebouwen, industriebalustrades en opstapjes om machines te bereiken realiseren wij ondersteuningen voor machines en apparaten. Hoe specifiek de situatie ook is. Met onze expertise bent u ervan verzekerd dat onze staaloplossingen volledig zijn afgestemd op uw wensen en de wettelijke eisen op het gebied van machineveiligheid.

Laat u inspireren door een spraakmakend project en verken de mogelijkheden.

Meer informatie


    Bent u benieuwd naar staaloplossingen voor uw productiehal, magazijn, werkplaats, machines of productiefaciliteiten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.