Datacenters

Staalconstructies voor datacenters

Datacenters

Tijdsdruk en energie-efficiency. Dat zijn de grootste uitdagingen bij de bouw en ingebruikname van datacenters. Dat vraagt om een strakke planning van werkzaamheden en slimme bouwconcepten met perspectief op aanzienlijke energiebesparingen. Foldam ontwerpt, produceert en monteert hoogwaardige staalconstructies voor datacenters binnen de gestelde deadline.

  • Strakke planning | Efficiënt projectmanagement vanaf de voorbereiding tot aan de uitvoering en afronding.
  • Duurzaam | Staal is sterk, licht, 100% demontabel, recyclebaar en geschikt voor een snelle bouw.
  • Kwaliteit | CE-gecertificeerd conform de norm EN1090-1, uitvoeringsklasse 1 t/m 3
  • Continuïteit | Glasheldere afspraken en strikte naleving van regels en levertijden.

Ecologische voetprint datacenters

Op een bouwlocatie werken veel internationale bedrijven en personen uit verschillende disciplines tegelijkertijd aan uw project. Bij aanvang is er vaak voldoende ruimte om materiaal op te slaan en aan te voeren. Dat verandert zodra meer partijen actief raken. Met het Foldam team bent u ervan verzekerd dat er niet onnodig afgeweken wordt van de planning.

Staal wordt steeds meer toegepast in gebouwen. Het leent zich goed voor een snelle bouw en het is minder zwaar dan ander constructiemateriaal. Zo bespaart u brandstof bij het (ver)plaatsen van de constructieve onderdelen. Bovendien zijn de stalen elementen maatvast. Zo kan er luchtdicht worden gebouwd en dat draagt weer bij aan de energiezuinigheid van gebouwen.

Intensieve samenwerkingen creëren

Het creëren van intensieve samenwerkingen met onze klanten. Daarmee weet het Foldam team zich te onderscheiden. Dat onderscheidend vermogen zit grotendeels in de manier waarop wij uw project realiseren. Daarbij stellen wij ons proactief op. Dat ziet u terug in een in transparant ontwerp, vooraf goedgekeurde montagemethode en uitvoeringsadvies.

Lees meer over een succesvol gerealiseerd staalproject rond de nieuwbouw van een datacenter.

Meer informatie


    Wilt u meer weten over een bewezen staaloplossing binnen de datacenterbranche? Aarzel niet om met ons contact op te nemen.