Waarde en drijfveren

Foldam Staalbouw B.V.

Waarde en drijfveren

Onze mensen werken vanuit de waarden en drijfveren van onze organisatie én hun persoonlijke ambitie. Wij geloven dat zij het verschil maken in een samenwerking en het eindresultaat van een levering. Helemaal wanneer de lat voor vereiste resultaten steeds hoger wordt gelegd.

  • onze missie
  • samenwerken
  • kennis
  • oplossingsgericht
  • verantwoordelijkheid

Onze missie

Het creëren van intensieve samenwerkingen met de klant voor langere termijn, om vanuit samenwerkingsvoordelen uitdagende projecten succesvol te realiseren, dat is onze missie. Daarbij zien we uw uitdaging als ons bestaansrecht, en wij willen dan ook echte verantwoordelijkheid nemen voor de uitdagingen van onze klanten. Wij blijven ons ontwikkelen en denken met u mee om samen tot een resultaat te komen waar we trots op kunnen zijn.

Het creëren van intensieve samenwerkingen met onze klanten is een ingewortelde manier van werken binnen onze organisatie. Een manier van denken en doen die garant staat voor veiligheid, kwaliteit en continuïteit.

Gezamenlijke win-win is voor ons de sleutel tot een optimale samenwerking. Dat gaat hand in hand met het delen van kennis, oplossingsgericht denken en het nemen van verantwoordelijkheid in alle facetten van ons werk.

Samenwerken

Door het belang van menselijk handelen op de juiste waarde te schatten, kunnen wij de samenwerking met de klant naar een hoger niveau tillen. Daarbij leggen wij de focus op onze eigen houding en gedrag. We luisteren en overleggen op een open wijze met elkaar. Zo sluiten onze processen naadloos aan op die van onze klanten.

Kennis

Wij zijn geen traditioneel staalconstructiebedrijf die voornamelijk haar focus heeft op machines, software en staal. Onze focus ligt op de samenwerkingen tussen mensen waarbij machines, software en staal helpen bij de uitvoering. Zo schuiven wij vaak vroegtijdig aan in de ontwerpfase om onze klanten van deskundig advies te voorzien. Daarbij is het belang van samenwerkingsvoordelen voor ons heel belangrijk.

Oplossingsgericht

Met onze oplossingen richten we ons niet alleen op de kwaliteit van het product, maar ook op de relatie met de klant. Onze mensen leggen de focus op dat wat mogelijk is en buigen uitdagingen om tot kansen. Er is oprechte interesse in wat de klant beweegt en drijft. Zo kunnen wij ons verbinden en identificeren met de klant om tot het meest optimale resultaat te komen.

Verantwoordelijkheid

We nemen voor verantwoordelijkheid voor de belangen van de klant. Dat willen, durven en kunnen we doen omdat wij uit ervaring weten dat de menselijke factor voor een groot deel het succes van een project bepaalt. Daarom blijven wij investeren in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen.